• All
 • Овошје
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Јаболка Вкусни и крцкави јаболка, овошје е едно од најпопуларните овошја, миленик на здравјето ."здравјето е богатството." Овој прекрасен плод
 • Грозје Грозјето се смета во многу култури како "кралица на овошјето", бидејќи со векови овие мали бобинки се ризницата на
 • Диња Дињата се смета дека потекнува или од Индија или античка Персија или Африка. Плодовите се сиромасни со калории и
 • Праска Праска потекнува од Кина пред околу 4.000 години, Свежите праски се богат извор на витамин Ц, антиоксиданс вашето тело
 • Слива Вкусни и сочни сливи припаѓаат во рамките на семејството на Розоцветни. Сливата има сладок и кисел вкус со пријатен
 • Лубеница Да, лубеница е 92 проценти вода, но дека останатите 8 проценти е исполнет со добра исхрана и неверојатни здравствени
 • Киви Кивите се достапни во следниве месеци Јануари Февруари Март Април Мај Јуни Јули Август Септември Октомври Ноември Декември
 • Мандарина Мандарините се достапни во следниве месеци Јануари Февруари Март Април Мај Јуни Јули Август Септември Октомври Ноември Декември
hold SHIFT key to load all load all

 • All
 • зеленчук
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Домати Растението е повеќегодишнo, но во умерениот климатски појас се одгледува како едногодишно. Неговите плодови се богати со витамин Ц,
 • Краставица Краставицата е едногодишно зелјесто растение. Краставиците се исклучително корисни за здравјето, особено за време на летата како што најчесто
 • Компири Компирот е повеќегодишно зелјесто растение, од животната форма геофити - поседува подземно стебло (тубер, од каде и потекнува латинскиот назив)
 • Кромид Постојат многу различни сорти на кромид на пазарот. Кромидот може да се класифицира како љут кромид или сладок кромид.
 • Зелка Здравствените придобивки на зелката сега се добро познати така што овој зеленчук треба постојано да биде присутен во нашата
 • Пиперки Пиперките не се само добар вкус, тие имаат бројни здравствени придобивки кои одат подалеку од само исхрана. Слатка и
hold SHIFT key to load all load all

Достапност на зеленчук

 

 

Jануари

Фебруари

Март

Април

 Мај

Јуни

Јули

Август

Септември

Октомври

Ноември

Декември

Домати

Пиперки

 

 

 

Краставици

 

 

 

 

Зелка

 

 

 

Кинеска зелка

 

 

         

 

 

 

 

 

Кромид

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Компири                  

 

 

 
Карфиол                  

 

 

 

  

Достапност на овошје 

 

 

Jануари

Фебруари

Март

Април

Мај

Јуни

Јули

Август

Септември

Октомври

Ноември

Декември

Портокал

 

 

 

 

 

 

 

Мандарина

 

 

 

 

 

 

 

 

Лубеница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Диња

   

 

 

       

Киви

                       

Грозје

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Праска

 

 

 

 

  

 

 

Модра Слива

 

 

 

 

 

 

 

 

Јаболка

 

 

 

  

 

 

Frequently Asked Questions

 • Quickstart installed successfully, but home page is blank

  It needs to do a general solution on php.ini file. From hosting server just increase the default settings.

  max_execution_time = 60

  max_input_time = 180

  memory_limit = 128M

  Read More
 • Installed template only but home is blank / 500 error

  This template developed by T3V3 framework. When you want to installed template only pack then you have to installed T3V3 plugin also. After installed make sure that you have enabled it from plugin manager.

  Read More
 • How to update template from old to new one?

  You can installed template only pack from extension manager or you can replace template folder. Make sure that you have a back of your old work.  

  Read More
 • Install Google Analytics

  From the back-end of your site, go to Extensions >> Template Manager.

  Open the template style setting panel of the template

  Now please open tab Custom Code then add the Google Analytic Code to the field Before .

  Read More
 • Aliquam tempus rutrum diam, non tincidunt

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat

  Read More
 • Nullam consectetur purus sit amet

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat

  Read More
 • Quisque vestibulum posuere neque, ut viverra

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat

  Read More
 • 1

Повеќе артикли...

Подкатегории