Нашиот тим работи на исполнување на критериумите на нашите клиенти.

Ние се залагаме да ја задржиме вашата доверба преку соработка и едукација на нашите земјоделци, кои се воедно и наши кооперанти за критериумите за задржување на квалитетот на производите во процесот на берба и пакување на производите.