Откупуваме

Нашиот тим секогаш внимава при изборот на нашите кооперанти - земјоделци.

Read More
 

Калибрираме

Вршиме калибрирање на продуктите.

Read More
 

Пакуваме

Нашиот тим работи на исполнување на критериумите на нашите клиенти,...

Read More
 

Извезуваме

Извезуваме продукти во повеќе држави

Read More
 
 

Секогаш најдобри производи

Се залагаме за обезбедување на квалитетна услуга 

 

Дирeктен контакт

Ние работиме и сме во директен контакт со производителите на овошје и зеленчук 

 

Долгорочна соработка

Нашата компанија е секогаш отворена за соработка со лојални и чесни клиенти за долгорочна соработка за обостран интерес.

 • All
 • Зеленчук
 • Овошје
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Домати Растението е повеќегодишнo, но во умерениот климатски појас се одгледува како едногодишно. Неговите плодови се богати со витамин Ц,
 • Краставица Краставицата е едногодишно зелјесто растение. Краставиците се исклучително корисни за здравјето, особено за време на летата како што најчесто
 • Компири Компирот е повеќегодишно зелјесто растение, од животната форма геофити - поседува подземно стебло (тубер, од каде и потекнува латинскиот назив)
 • Кромид Постојат многу различни сорти на кромид на пазарот. Кромидот може да се класифицира како љут кромид или сладок кромид.
 • Зелка Здравствените придобивки на зелката сега се добро познати така што овој зеленчук треба постојано да биде присутен во нашата
 • Пиперки Пиперките не се само добар вкус, тие имаат бројни здравствени придобивки кои одат подалеку од само исхрана. Слатка и
 • Јаболка Вкусни и крцкави јаболка, овошје е едно од најпопуларните овошја, миленик на здравјето ."здравјето е богатството." Овој прекрасен плод
 • Праска Праска потекнува од Кина пред околу 4.000 години, Свежите праски се богат извор на витамин Ц, антиоксиданс вашето тело
hold SHIFT key to load all load all