Ние низ годините имаме стекната долгогодишно работно искуство во производството и набавката на овошје и зеленчук и сме во директна соработка со најдобрите индивидуални земјоделски кооперанти како од нашиот регион така и пошироко, што ни обезбедува задоволување на побарувачката на нашите клиенти. 

Нашата компанија е секогаш отворена за соработка со лојални и чесни клиенти за долгорочна соработка за обостран интерес.